YSV Budgetcoaching

Ik ben Yvonne Sanli-van Velzen, 53 jaar, getrouwd en moeder van een zoon van 19.

Mijn passie is mensen helpen. In mijn vorige baan als medewerker HR/ Salarisadministratie  hielp ik mijn collega’s met hun vragen over verlof, met hun ziek- en hersteldmeldingen, ik zorgde ervoor dat hun salaris op tijd werd betaald en voerde soms loonbeslagen uit. Ik vond mijn werk erg leuk maar ik wilde graag op een meer persoonlijke manier bij mensen betrokken zijn.
Tegenwoordig help ik, als budgetcoach, mensen met financiële problemen: ik help werkgevers die werknemers met loonbeslagen hebben, en die deze werknemers graag willen ondersteunen en de kosten van loonbeslagen willen terugdringen. Ik help mensen om na een echtscheiding of overlijden hun financiële administratie opnieuw op orde te krijgen, aangepast aan de nieuwe situatie; ik help jongeren om op een verantwoorde wijze met hun geld om te leren gaan, en ouderen die het niet meer zelfstandig lukt om hun administratie op orde te houden. En ik doe dit werk met heel veel plezier en passie!

Hulp op maat

Budgetcoaching is maatwerk. Iedereen is anders, en iedere situatie verschilt. Ik vind het daarom belangrijk om naar het verhaal van de client te luisteren, en vervolgens samen een plan te maken om zijn of haar financiële situatie zo snel mogelijk (weer) op de rit te krijgen. Inzicht en overzicht in de administratie geeft rust, zodat er weer vertrouwen komt in de toekomst. Dat is mijn passie, daar doe ik het voor!

Close Menu